fbpx

Tabere de Engleză 2024 pentru Copii și Adolescenți | YouTheatre Club

Cauți tabere de engleză pentru copilul tău? Ești unde trebuie.

Combinația perfectă între învățare și distracție o întâlnești în taberele de engleză organizate de YouTheatre Club. Copiii și adolescenții au ocazia să exerseze conversațiile în engleză prin metode dinamice și atractive, de la improvizație, exerciții de echipă, drumeții la jocuri de rol pe cele mai distractive tematici. 

Păstrăm și în conceptul taberelor ceea ce ne reprezintă: abordarea personalizată. Credem în unicitatea fiecărui copil și adolescent și ne bucurăm să creăm pentru ei cadrul potrivit de exprimare și creație. Pentru a oferi o experiență completă, am gândit activitățile astfel încât să stimuleze nu doar competențele lingvistice, dar și dezvoltarea personală. Copiii sunt încurajați să își exprime ideile, să lucreze în echipă și să își depășească limitele, într-un mediu care îmbină respectul, curiozitatea și deschiderea față de lumea lor interioară.

Taberele de engleză YouTheatre Club nu sunt doar un prilej de a exersa o limbă străină, ci o oportunitate de a crește, de a descoperi noi pasiuni și de a forma amintiri prețioase.  Beneficiile programelor de vară pentru copii sunt multiple și nu de puține ori le-am amintit în prezentarea taberelor.

Pentru vara 2024 am pregătit două ediții ale taberelor de engleză pentru copii și adolescenți, din care poţi alege perioada potrivită vouă. Pentru că ne dorim ca participanții să se bucure de cât mai multă atenție, am decis să reducem numărul de locuri disponibile de la 25 în anii trecuți la maximum 16 locuri de anul acesta. Taberele YouTheatre Club sunt potrivite pentru copiii și adolescenții cu vârstele cuprinse între 12-14 ani și 14-16 ani.

 • 21 – 26 iulie Time Travelers – improvizație de epocă & Fantasy United Nations – Bran – SOLD OUT
 • 4 – 9 august – Script to Screen – de la scenariu la scurt-metraj & Forensic Frontiers – a live action scene investigation în format LARP (live action role-playing) – Bran – mai sunt 2 locuri libere
tabere de engleza pentru copii
Iată coordonatele taberelor de engleză:
 • taxa de tabără este 2375 RON și include:
 • transport cu autocarul Bucureşti – Bran şi retur;
 • cazare 6 zile, 5 nopţi, pensiune cu destinație exclusivă a taberei;
 • 3 mese/zi: mic dejun, prânz, cină și gustări – la cerere, se acordă regim special copiilor cu alergii sau diete;
 • 2 ateliere tematice în limba engleză (6 ore pe zi) – atelierele se desfăşoară prin rotaţie;
 • traineri cu experiență internațională;
 • activități de cunoaștere, socializare și relaxare;
 • drumeţii organizate în împrejurimile taberei;
 • boardgames şi alte jocuri de echipă;
 • materiale logistice pentru ateliere.

Pentru a rezerva un loc în tabără este nevoie de achitarea la înscriere a unui avans de 575 lei. Apoi, poți achita tabăra în trei tranșe egale de câte 600 lei. Sună la numărul de telefon 0720251642/ 0763011453 sau scrie-ne la evelina@teatruinengleza.ro și rezervă locul pentru copilul tău. Urmărește-ne pe Facebook sau Instagram pentru ultimele noutăți

Iată atelierele din taberele de engleză de vara aceasta:

 • Time Travelers – improvizație de epocă – te invităm într-o călătorie prin timp și spațiu, unde improvizația se împletește cu istoria în cele mai amuzante și inedite moduri. Vom explora diferite epoci și vom îmbrăca “hainele” potrivite, punând în scenă emoții, momente cheie ale istoriei și muuuuultă creativitate.
 • Fantasy United Nations – îmbină gândirea strategică cu diplomația și discursul public într-o variantă distractivă de MUN (Model united Nations). Cursanții își vor asuma rolul de lideri ai unor țări imaginare, vor încerca să negocieze tratate internaționale și vor lua decizii dificile pe aspecte culturale, economice sau sociale.
 • Script to Screen – de la scenariu la scurt-metraj – Vom învăța arta scrierii de scenarii, elementele cheie pentru a dezvolta o poveste, vom crea personaje fabuloase și vom structura un scenariu de scurt metraj, punând în prim plan ideile creative ale participanților. În plus, vom explora întreg procesul de filmare și editare video. La finalul taberei ne vom bucura de o seară de film, unde ne vom bucura împreună de munca de echipă.
 • Forensic Frontiers – a live action scene investigation în format LARP (live action role-playing) – Cazuri diverse, mistere și o experiență unică de investigație într-un cadru interactiv. Vom explora prin joc de rol munca celor mai faimoși detectivi, devenind unii dintre ei, într-un scenariu plin de enigme. Un atelier complet despre adaptabilitate, colaborare, gândire critică, deducție și multă distracție.

Suntem nerăbdători să vă cunoaştem şi să ne distrăm împreună. Vă aşteptăm cu drag! 🙂

Share this post: