fbpx
marius smintina actor cursuri actorie bucuresti

YouTheatre Club este prima şcoală de teatru din Bucureşti cu predare exclusivă în limba engleză. A fost înfiinţată sub denumirea de Theatre Acting Club în februarie 2014 de Marius Smîntînă, absolvent al secției de actorie a Facultății de Teatru Iași, pregătit de Emil Coșeru.

În perioada 2005 – 2008 Marius este actor al teatrului “Fani Tardini”. Este admis la concursul de angajare chiar înainte de susținerea licenței și experiența scenei este abundentă în roluri. Tot în această perioadă Marius facilitează și o serie colaborări în zona de training.

Din 2008 urmează o perioadă de 3 ani în care începe să își construiască experienţa internaţională în lucrul cu copiii în şcoli private din Bruxelles şi Spania. 

În august 2010, stagiul de formare profesională îi oferă lui Marius certificarea LAMDA (The London Academy of Music and Dramatic Arts), care îi permite să aducă metodologia internațională de predare teatrală și în România.

Marius worked for my organization in Brussels; during that time I found him to be reliable, and he always brought unlimited enthusiasm to his classes. Marius was popular with the children, whilst being able to keep discipline in the class.

Lynne Vaughan M.A.B.A. (Hons) Theatre

Misiunea YouTheatre Club este de a crea oportunităţi de dezvoltare personală care educă, provoacă şi inspiră copiii şi tinerii. Cursurile şi atelierele T.A.C. stimulează creativitatea şi ajută copii să îşi dezvolte abilităţile conversaţionale de limba engleză prin tehnici de actorie şi teatru.

Valorile YouTheatre Club: Inovaţie | Colaborare | Creativitate | Flexibilitate | Respect.

Cursanţii au oportunitatea de a îşi exprima liber personalitatea şi de a contribui la scrierea piesei de teatru în engleză prin conturarea personajelor, stabilirea relaţiilor dintre personaje, alegerea temei, a timpului şi a spaţiului în care urmează să se proiecteze acţiunea piesei. Prin intermediul jocurilor de improvizaţie şi în timpul repetiţiilor pentru reprezentaţia piesei de teatru în engleză, copiii şi tinerii exersează ascultarea şi vorbirea limbii engleze într-un mediu dinamic şi relaxant.

YouTheatre Club vine în ajutorul copiilor contribuind şi la îmbunătăţirea pronunţiei în limba engleză şi aducând cu sine numeroase oportunități:

  • creşterea încrederii în sine – copiii, asumându-şi riscurile în sala de curs şi performând pe scenă în faţa unui public, vor ajunge să aibă încredere în ei înşişi,  în propriile idei şi în abilităţile lor. Încrederea căştigată în cadrul cursurilor de teatru în engleză îi va ajuta atât la şcoală, cât şi pe parcursul carierei şi a vieţii lor;
  • dezvoltarea imaginaţiei – prin rolurile distribuite, copiii vor învăţa să ia decizii creative, să dezvolte noi idei şi să interpreteze un text în propriul lor stil;
  • dezvoltarea abilităţilor de socializare şi colaborare – cursurile de teatru combină ideile creative şi abilităţile copiilor, dezvoltându-le astfel expresiile verbale, nonverbale şi paraverbale, fluenţa vorbirii şi pronunţia corecta a cuvintelor în engleză prin acţiuni de dezbatere, negociere şi repetiţie;
  • dezvoltarea abilităţilor de concentrare şi memorare –  jucând, repetând şi performând, copiii vor putea să se concentreze simultan pe minte, corp şi voce, fapt ce ajută la succese şcolare;
  • facilitarea controlului emoţiilor – jocurile şi rolurile susţinute în cadrul cursurilor permit copiilor să îşi exprime liber emoţiile, să scape de anxietate şi de frica de a vorbi în public, să se elibereze de tensiune într-un mediu controlat, reducând astfel tendințele de izolare socială;
  • garanteaza distracţie şi relaxare – cursurile de teatru în engleză includ jocuri distractive, umor şi amuzament procesului de dezvoltare personală a copiilor.

Pentru informaţii suplimentare şi pachete de curs, vă rugam să ne contactati la contact@teatruinengleza.ro