fbpx
Învățarea experiențială este un proces. Cunoașterea se produce prin transformarea experiențelor în jocuri actoricești, conduse de imaginație și creativitate.
 
Atelierele de actorie #YouTheatreClub imită practicile din viața reală și sunt orientate către soluții aplicabile imediat.
 
Învățarea prin experiență și prin joacă ajută copiii și adolescenții să înțeleagă mai bine contextele din viața reală, în comparație cu învățarea clasică bazată pe informații teoretice.
 
În viața de adult avem nevoie să venim cu numeroase abilități precum rezolvarea de probleme, planificare, gestionarea timpului, disciplină, lucru în echipă, comunicare, aplicarea cunoștințelor, gândire creativă și gândire critică, abilități interpersonale.
 
Experiența cursurilor de teatru în engleză dezvoltă toate aceste abilități și asigură integrarea învățării prin contribuția majoră asupra încrederii în sine, atât de importantă în viața fiecăruia dintre noi.
cursuri de teatru pentru copii

Cursuri de teatru în engleză (8-10 ani)

La YouTheatre Club, teatrul înseamnă să descoperi minunata lume a poveștilor și a creativității. La noi, fiecare cursant își crează propriul personaj de teatru și asta face ca experiența la noi să fie cu adevărat magică și specială. Astfel, micii actori devin creatorii propriilor aventuri pe scena teatrului.

mai multe detalii

Cursuri de teatru în engleză (11-14 ani)

Haideți la YouTheatre Club să facem teatru împreună! Cu imaginație și distracție, vom crea o piesă unică în engleză. E distractiv, e creativ și e despre a lucra în echipă. Împreună facem magie!

mai multe detalii

Cursuri de improvizaţie în engleză (15-18 ani)

Improvizația nu e doar distractivă, e și super utilă! În atelierele noastre, veți învăța să ascultați mai bine, să comunicați eficient și să vă conectați cu ceilalți. Totul într-un loc cool și fără judecăți, unde vă puteți exprima liber. E un skill care vă va ajuta în toate aspectele vieții!

mai multe detalii