fbpx

Cursuri de improvizaţie în engleză

Cursuri de improvizaţie în engleză

Din 24 septembrie 2024 începem un nou modul de cursuri de actorie și improvizaţie în engleză pentru adolescenţi, grupa Colors (15-18 ani). Timp de 10 ateliere cursanţii vor avea ocazia să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi ascultare în engleză, să îşi dezvolte încrederea în sine, spontaneitatea şi lucrul în echipă. Cursurile de actorie și improvizaţie în engleză sunt structurate în ateliere distractive şi interactive menite să stimuleze imaginaţia şi creativitatea, dar şi reacţii pentru diferite evenimente din viaţa reală. La finalul fiecărui modul cursanţii vor putea susţine propriul lor show de teatru sau improvizaţie în engleză, învăţând astfel să îşi controleze emoţiile şi limbajul non-verbal.

Pentru grupele Discovery (8-10 ani) şi Kido (11-14 ani) coordonatele cursurilor de teatru sunt aici: https://teatruinengleza.ro/cursuri-de-teatru-in-engleza/

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe mail informaţii actualizate despre cursurile de improvizaţie în engleză pe care le organizăm!

Program
 • În fiecare sâmbătă, între orele 11.30 – 13.00
Coordonate modul
 • durata unui modul este de 10 ateliere
 • o întâlnire pe săptămână*;
 • timp de desfăşurare: 90 minute;
 • cost modul: 1700 RON (145 RON/şedinţa cu spectacol inclus) sau abonament lunar 566 RON

* exceptând vacanţele şcolare

Modalităţi de plată

Plata modulului se face fie integral la începutul modulului, fie în două/ trei rate egale, prima rată la începutul modulului. Pentru cursanţii noi, rezervarea locului necesită achitarea unui avans de 250 RON, avansul nu este returnabil şi se scade din costul total al modulului.

Modalităţi de înscriere

Pentru înscrieri vă rugăm să completaţi formularul de mai jos sau să ne contactaţi pe adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numărul de telefon +40 720 251 642.

  Nume*

  Prenume*

  Numele şi vârsta cursantului*

  Adresa de mail*

  Telefon*

  Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


  Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

  Locaţie: Strada Paris Nr. 45, Bucureşti, zona Victoriei – Dorobanţi

  Vă aşteptăm cu drag!