fbpx
cursuri de teatru pentru copii 8-10 ani

Bine ai venit la YouTheatre Club, locul unde magia teatrului și conversațiile în engleză se îmbină în cursuri de teatru pentru copii (8-10 ani). La YouTheatre Club, micuții noștri actori își descoperă pasiunea pentru teatru și își antrenează o serie de abilități esențiale pentru dezvoltarea lor personală. Suntem mândri să oferim un mediu sigur, prietenos și creativ în care copiii noștri pot să crească. 🌟

De ce să alegi YouTheatre Club pentru copilul tău?

Beneficiile sunt multiple. La YouTheatre Club am dezvoltat un program unic de cursuri de teatru pentru copii inspirați din metodologia internațională LAMDA, din pedagogia teatrală și din psihologia dezvoltării copiilor și adolescenților.

Fiecare curs este gândit să contribuie la dezvoltarea încrederii în sine a copiilor, să stimuleze imaginația și să dezvoltă abilitățile creative. Aici, copiilor li se permite să se exprime liber și să-și împărtășească ideile într-un mediu de siguranță și acceptare. Cursurile noastre îi ajută să descopere bucuria de a lucra în echipă și să-și dezvolte abilitățile sociale în limba engleză, ceea ce îi face să fie mai încrezători în interacțiunile lor cu cei din jur.

Noi credem că teatrul este un mijloc fantastic prin care copiii pot explora și înțelege mai bine emoțiile și relațiile interpersonale. La YouTheatre Club, copiii nu doar joacă teatru, ci își creează propriile personaje și povești, dezvoltând astfel empatie și învățând să se conecteze mai profund cu ceilalți.

Părinții au un rol esențial în susținerea dezvoltării copiilor lor, iar la YouTheatre Club îi ghidăm și pe părinți în acest proces. Vă oferim sfaturi și resurse pentru a înțelege mai bine cum să încurajați creativitatea și dezvoltarea emoțională a micuților voștri. Astfel, cursurile noastre aduc beneficii nu doar copiilor, ci și familiilor lor. Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți, te poți abona gratuit la newsletterul nostru.

Program din 5 martie – o zi la alegere – sesiunea de primăvară (13 ateliere, înscrieri deschise tot anul)
 • Grup Discovery (8-10 ani) 
  • marți în intervalul 18.00 – 18.50 – mai sunt 2 locuri libere
  • joi în intervalul 18.00 – 18.50 

Dacă ai un copil mai mare, consultă pe site-ul nostru programul pentru grupa Kido (11-14 ani) sau grupa Colors (14-17 ani)

Coordonate modul
 • durata unui modul este de 13 şedinţe
 • o întalnire pe săptămână;
 • timp de desfăşurare: 50 minute (grupele Discovery)
 • fiecare modul înseamnă o piesă de teatru în engleză, “custom made”;
 • la finalul fiecărui modul, cursanţii vor juca piesa de teatru în engleză pe scena unui teatru partener din Bucureşti.
Cost modul
 • pentru grupele Discovery (8-10 ani): 1550 RON (100 RON/şedinţa cu spectacol inclus) sau abonament lunar 516 RON  
Modalităţi de plată

Locul se consideră rezervat dacă plata modulului se face fie integral la începutul modulului, fie în două sau trei rate egale, prima rată la începutul modulului. Pentru cursanţii noi, rezervarea locului necesită achitarea unui avans de 250 RON, avansul nu este returnabil şi se scade din costul total al modulului. 

Modalităţi de înscriere

În concluzie, dacă vrei ca copilul tău să descopere pasiunea pentru teatru, să-și dezvolte încrederea în sine și să exploreze lumea emoțiilor și a creativității, alege cursurile noastre de teatru pentru copii (8-10 ani) la YouTheatre Club. Înscrie-l acum și fii parte dintr-o comunitate minunată care promovează dezvoltarea personală și artistică a copiilor!

Pentru înscrieri vă rugăm să completati formularul de mai jos sau să ne contactati pe adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numarul de telefon +40 720 251 642.

  Nume*

  Prenume*

  Numele şi vârsta copilului*

  Adresa de mail*

  Telefon*

  Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


  Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

  Locaţie: Strada Paris Nr. 45, Bucureşti, zona Victoriei – Dorobanţi

  Vă aşteptăm cu drag! Vezi mai multe poze cu noi pe Facebook sau Instagram