fbpx
Blog

Free Open Classes – programează un atelier de teatru în engleză pentru copilul tău

atelier_de_teatru_open_pentru_copii_afis_openTimp de 3 zile, în perioada 14-16 februarie, Theatre Acting Club invită la sediul din Victoriei toţi copiii curioşi să ne cunoască. Vino la atelierul de teatru în engleză să înveţi să îţi controlezi emoţiile, să te deprinzi cu lucrul şi comunicarea în echipă, să îţi descoperi personalitatea prin joacă, să înveţi să gândeşti creativ şi spontan prin tehnici de teatru şi improvizaţie.

Atelierele se adresează copiilor cu vârsta între 8 şi 14 ani. Participarea este GRATUITĂ. Programează şi tu un atelier de teatru în engleză pentru copilul tău!

Fiecare atelier de teatru în engleză reprezintă o modalitate excelentă de a exersa engleza, de relaxare şi distracţie. Pe parcursul unui modul de 10 ateliere, copii îşi aleg personajele preferate, punând în scenă replici şi situaţii de neînchipuit.

Citeşte despre beneficiile cursurilor de teatru în engleză pentru copii şi programează GRATUIT un atelier de teatru pentru copilul tău. Îţi propunem următorul program, în perioada 14-16 februarie:

  • 14 -15 februarie: grupa Discovery (8-10 ani) în intervalul 17.50 – 18.50 şi grupa Kido (11-14 ani) în intervalul 19.00 – 20.30;
  • 16 februarie: grupa Kido (11-14 ani) în intervalul 19.00 – 20.30.

Pentru înscriere completează formularul de mai jos sau trimite-ne un mail la adresa evelina@teatruinengleza.ro sau contactează-ne telefonic la +40 720 251 642. Te aşteptăm cu drag!

Nume*

Prenume*

Numele copilului*

Vârsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza