fbpx

Ce spun copiii despre cursurile de teatru în engleză marca T.A.C.?

Ce spun copiii despre cursurile de teatru în engleză marca T.A.C.?

Am fost curioşi şi am întrebat cursanţii ce înseamnă pentru ei cursurile de teatru în engleză marca Theatre Acting Club, cum îi ajută în viaţa de zi cu zi şi cum a fost experienţa spectacolului.

Şi copilul tău poate participa la cursurile noastre. Contactează-ne la +40 720 251 642 sau contact@teatruinengleza.ro pentru mai multe detalii. Iată aici programul din 22 septembrie.

Iată ce au răspuns:

 • Multă distracţie, cuvinte şi activităţi noi, îţi poţi face prieteni. Actoria este foarte interesantă pentru mine.
 • Pentru mine, Theatre Acting Club este o super experienţă.
 • La început m-a speriat (scenariul) şi am zis trebuie să învăţ toate replicile astea, dar am descoperit că a fost chiar extraordinar şi de fapt a fost foarte distractiv.
 • Înveţi cum să îţi exprimi sentimentele, cum să te exprimi nu doar în limba natală ci şi în engleză. Este o bună metodă de a învăţa (să vorbeşti) o limbă, nu doar gramatică.
 • Pentru mine este o pauză de şcoală şi de toate lucrurile pe care trebuie să le fac. E un loc în care pot crea şi mă pot cunoaşte pe mine, unde pot fi eu.
 • Când am început a fost … nu puteam să fac nimic, iar acum sunt liber să zic ce vreau oriunde mă duc, să vorbesc cu oamenii …
 • Am mai fost pe scenă, dar pentru piese făcute la şcoală. Cred că va fi mult mai drăguţ de data aceasta din moment ce putem să personalizăm piesa şi să o facem unică, un fel de versiune a noastră pe scenă.
 • Poţi să exprimi cine eşti , îţi poţi alege un personaj exact cum îţi doreşti tu să fie, te poţi relaxa şi poţi învăţa engleza.

Theatre Acting Club nu este doar despre dezvoltare personală sau despre vorbirea limbii engleze. T.A.C. este o experienţă de care orice copil trebuie să aibă parte. T.A.C. este un fel de terapie din care fiecare cursant iese cu ceva nou, se cunoaşte pe sine, îşi descoperă noi abilităţi sau le dezvoltă pe cele existente.

Este o portiţă prin care copiii se simt liberi, nu au note, nu sunt evaluaţi şi criticaţi. Sunt pur şi simplu acceptaţi aşa cum sunt şi învăţaţi să lucreze cu ceea ce ştiu ei mai bine. – Evelina Sturzu – Smîntînă, Project Coordinator @Theatre Acting Club

Dacă îţi doreşti pentru copilul tău experienţa Theatre Acting Club, completează formularul de înscriere de mai jos şi rezervă-i un loc la următorul modul:

  Nume*

  Prenume*

  Numele şi vârsta copilului*

  Adresa de mail*

  Telefon*

  Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


  Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

  Urmăreşte-ne pe Facebook