fbpx
Cursuri

Training using drama – cursuri de improvizaţie pentru companii

În improvizaţie este vorba despre acceptare şi adaptare. Kim „Howard” Johnson spunea că „improvizăm în fiecare zi. Niciunul dintre noi nu trece prin viaţă, zi de zi, cu un scenariu deja pregătit.”

Tehnicile de actorie şi improvizaţie folosite cu scopul de a dezvolta echipele sunt unelte de training puternice şi valorase. În improvizaţie eşecul poate fi folosit în favoarea proprie a cursantului, cu o valoare şi o satisfacţie egală cu reuşita.

Cursurile de improvizaţie pentru companii au aplicabilitate imediată în viaţa profesională, într-o varietate diferită de situaţii. Cursanţii îşi îmbunătăţesc creativitatea şi abilităţile de comunicare, vor învăţa să lucreze în echipă şi să genereze idei noi pentru afacere, extensii de produse sau noi pieţe. Oferind exerciţii practice, echipele îşi pot dezvolta metodele de vânzare şi vor învăţa să îşi depăşească blocajele mintale aflate în calea productivităţii.

Cursurile de improvizaţie pentru companii marca T.A.C. Playtime sunt concepute pentru a aduce în cultura organizaţională inovaţia, colaborarea şi starea de bine (wellbeing). Fundamentele care stau la baza cursului şi prin care dezvoltăm echipele sunt:

  • încrederea;
  • spontaneitatea;
  • acceptarea;
  • ascultarea activă şi implicarea;
  • storytelling;
  • comunicarea non-verbală.

Pentru oferte şi proiecte personalizate ne puteţi trimite un mail la adresa evelina@teatruinengleza.ro sau ne puteţi contacta telefonic la numărul +40 720 251 642. Livrăm cursurile în Bucureşti şi în ţară.

Foto: Adobe Stock

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter