fbpx
Blog

The Guardians. Un spectacol de teatru în engleză în imagini

10 ateliere. Atât au avut la dispoziţie copiii să îşi aleagă personajele, să le contureze în jurul unei poveşti şi să repete pentru reprezentaţia piesei de teatru în engleză.

Sâmbătă, 28 noiembrie, ora 10.00. La teatru începeau să se strângă încet, încet micii noştri actori însoţiţi de părinţi şi prieteni. Pentru această reprezentaţie am ales o locaţie nouă, uneori schimbările ne scot pe toţi din zona de confort şi ne determină să găsim soluţii şi să ne adaptăm cu uşurinţă în faţa provocărilor. Emoţiile au apărut imediat de o parte şi de cealaltă a scenei. În culise copiii îşi făceau exerciţiile de dicţie şi urmăreau atenţi indicaţiile lui Marius, iar părinţii aşteptau cu nerăbdare începerea spectacolului. Cine a avut mai multe emoţii? Nu ştiu ce să vă spun, dar ştiu că emoţiile i-au ajutat pe copii să se concentreze şi i-au transformat în adevăraţi profesionişti.

Înscrie-l şi tu pe copilul tău. Îndrăzneşte să crezi în el şi fii parte din public la propriul lui spectacol de teatru în engleză!

Grupele Kido (11-14 ani) au avut ocazia să se cunoască abia în ziua spectacolului, astfel The Guardians a fost o provocare atât pentru noi, cât şi pentru copiii care au jucat nu doar într-o piesă de teatru în engleză, ci în prima producţie marca T.A.C. Vă lăsăm mai jos câteva imagini din timpul reprezentaţiei: cursuri_actorie_pentru_copii cursuri_de_teatru_pentru_copii teatru_in_engleza_pentru_copii

Oferă-i şi tu copilului tău şansa de a exersa engleza într-un mediu relaxant şi distractiv, în care este încurajat să îşi exprime liber emoţiile şi să pună în scenă propriile idei. Solicită mai multe informaţii şi programul modulului de iarnă la adresa contact@teatruinengleza.ro şi vino să ne cunoaştem. Vă aşteptăm cu drag!

T.A.C.

logo_teatru_in_engleza

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza