fbpx

Tabere de film, negociere, storytelling, improvizaţie şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi – vara 2021

Tabere de film, negociere, storytelling, improvizaţie şi dezvoltare personală pentru copii şi adolescenţi – vara 2021

Suntem tare încântaţi de fiecare dată când se apropie vara şi atenţia noastră este îndreptată către organizarea de tabere pentru copii şi adolescenţi. Am ajuns la al şaptelea sezon în care dezvoltarea personală sub forma atelierelor de creaţie se îmbină cu engleza şi distracţia.

Ne bucurăm şi suntem recunoscători părinţilor şi copiilor pentru încrederea cu care ne-au investit de-a lungul anilor. Participarea lor constantă la programele noastre este dovada cea mai frumoasă a faptului că reflectăm calitate şi aducem plus valoare în dezvoltarea personală a cursanţilor noştri.

Jocul este modalitatea cea mai eficientă şi bine primită de copii şi adolescenţi pentru a înfrunta angoasele cu care se confruntă în viaţa lor de zi cu zi. Pot astfel să îşi antreneze sau să dobândească abilităţile de care au nevoie la vârsta potrivită. Spaţiul sigur pe care îl creăm în cadrul programelor noastre îi ajută să integreze informaţiile din mediul extern şi intern (emoţii, gânduri) şi să le experimenteze fără teamă de judecată sau alte riscuri.

Pentru vara aceasta am rezervat trei săptămâni în care putem să profităm de libertatea muntelui şi de aerul curat pentru a merge în tabere şi a pune în practică toate ideile prin care încurajăm creativitatea şi stimulăm traiectorii sănătoase pentru o dezvoltare personală optimă.

tabere de engleză pentru copii şi adolescenţi

Aşadar, vă invităm să rezervaţi un loc pentru copilul sau adolescentul dumneavoastră într-una dintre cele trei tabere de engleză din vara aceasta:

 1. 27 iunie – 2 iulie 2021 – (8-10 ani, 11-13 ani şi 14-16 ani) – nu mai sunt locuri libere
 2. 18-23 iulie 2021  – (8-10 ani, 11-13 ani şi 14-16 ani) – nu mai sunt locuri libere
 3. 8-13 august 2021 – (11-13 ani şi 14-16 ani) – nu mai sunt locuri libere
 4. vă puteți preînregistra în tabara din perioada 29 August – 4 Septembrie.

Preţul taberei este de 1580 RON pentru plata în două rate sau 1500 RON pentru plata integrală la înscriere (făcută până la 25 mai). Pentru a rezerva un loc, ne puteţi contacta la 0720 251 642 sau evelina@teatruinengleza.ro. Locurile se ocupă repede 🙂

De ce aleg cursanţii taberele noastre?

 • pentru că prieteniile legate în taberele noastre durează şi peste ani, mulţi dintre cei care s-au cunoscut în tabere sunt acum colegi în grupele de teatru în engleză;
 • pentru că deşi taberele sunt în engleză, nu punem accent pe gramatică, ci îi încurajăm să vorbească fără teama de greşeli. Corectăm în joacă fără a judeca;
 • pentru că le oferim spaţiu, încredere şi libertate. Facem regulile împreună şi ţinem foarte mult la respect reciproc;
 • pentru că nu judecăm, ci ajutăm şi încurajăm;
 • pentru că le oferim suport emoţional şi lucrăm în echipă ca toată lumea să fie integrată şi să participe cu entuziasm la programul taberelor;
 • pentru că promovăm valoarea prieteniei şi nu lupta de putere.

Care sunt locaţiile şi atelierele fiecărei tabere:

 • 27 iunie – 2 iulie 2021 – Bran – Teatru de Umbre – tinerii actori vor avea ocazia să descopere efectul luminilor şi vor învăţa cum să transpună o poveste într-un spectacol de umbre cu naraţiune în engleză & Hollywood Production (scurt metraj în engleză).
 • 18-23 iulie 2021 – Sohodol – Hollywood Production (scurt metraj în engleză) & Fantasy United Nations – îmbină gândirea strategică cu diplomația și discursul public într-o variantă distractivă de MUN (Model united Nations) Copiii își vor asuma rolul de lideri ai unor țări imaginare, vor încerca să negocieze tratate internaționale, și vor lua decizii dificile pe aspecte culturale, economice sau sociale. Vor explora căi pacifiste sau belicoase și vor ieși din această experiență cu o înțelegere mai bună a procesului de luare a deciziilor la nivel înalt.
 • 8-13 august 2021 – Predeal – & Imaginary Journey  – ne provoacă mintea şi memoria. Ce faci, de exemplu, când eşti naufragiat pe o insulă pustie şi singura ta şansă de a pleca de acolo sunt băştinaşii care nu vorbesc limba ta? Am pregătit o mulţime de jocuri de gândire şi improvizaţie ce vor antrena iscusimea şi spontaneitatea cursanţilor & Storytelling – A fost odată ca niciodată că dacă n-ar fi nu s-ar mai povesti… A fost un atelier de storytelling în tabăra T.A.C., în care toţi copiii au aflat lucruri despre ei prin intermediul poveştilor, au buchisit poveşti vechi ca să le afle tâlcurile şi au creat poveşti noi ca să le împartă cu alţii. Atelierul de storytelling are 3 elemente importante: conţinutul poveştilor, forma acestora şi modalităţile de livrare. Vor descoperi ce se întâmplă când elemente (aparent minore) din poveşti se schimbă şi vor explora moralitatea personajelor.

Disponibilitate locuri: 20 de copii. Copiii vor fi permanent supravegheaţi de 3 adulţi. Cazarea se va face în camere pentru 2-3 persoane, cu baie proprie. În fiecare tabără, copiii vor fi însoţiţi de un psihoterapeut şi cel puţin o persoană instruită să acorde prim ajutor.

Pentru a rezerva un loc în tabăra de engleză este nevoie de achitarea la înscriere a unui avans. Preţul taberei poate fi achitat fie integral la înscriere, fie în doua rate egale: prima rată până la data de 5 mai 2021, a doua rată până la data de 10 iunie 2021.

Pentru înscriere sau informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
Evelina Sturzu-Smîntînă – organizator, telefon 0720 251 642, e-mail evelina@teatruinengleza.ro

Share this post: