fbpx
Blog

Stories in the Shadows – cursuri de teatru de umbre pentru copii

Inspiraţi de bucuria celor mici de a descoperi culisele spectacolelor de umbre, T.A.C. dă start unui nou program conversaţional de engleză prin teatru. 

Din 9 aprilie, copiii de 5-7 ani pot participa la cursuri de teatru de umbre. În primii ani, actoria şi jocul de rol îi ajută pe copii să înţeleagă mai uşor lumea din jurul lor. Prin jocul imaginar ei îşi dezvoltă creativitatea şi empatia, limbajul, vocabularul limbii engleze, cooperarea şi atenţia.

Programul Stories in the Shadows le oferă micilor actori ocazia să descopere efectul luminilor şi vor învăţa cum să transpună o poveste într-un spectacol de umbre cu naraţiune în engleză.

Inspiraţi de cărţile lor preferate, cursanţii vor lucra în echipă pentru a proiecta siluetele şi decorurile necesare spectacolului pe care îl vor juca la finalul programului. Copiii vor face o scurtă incursiune prin istoria teatrului de umbre şi păpuşi şi apoi vor da frâu liber creativităţii şi culoare imaginaţiei.

Coordonate program:
  • durata programului este de 9 şedinţe;
  • o întâlnire pe săptămână, în fiecare marţi de la ora 17.30;
  • timp de desfăşurare: 60 minute / şedinţa;
  • nivel engleză: începător – mediu.
Cost program şi modalităţi de plată:

Taxa programului este de 675 RON. Puteţi achita integral la începutul programului sau în două rate egale. Programul se va desfăşura în perioada 9 aprilie – 11 iunie (şedinţele nu se ţin în cursul vacanţelor şcolare).  Taxa include toate materialele necesare şi spectacolul de final. 

Modalităţi de înscriere

Pentru înscrieri vă rugăm să completati formularul de mai jos sau să ne contactati la adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numarul de telefon +40 720 251 642.

Nume*

Prenume*

Numele şi vârsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza