fbpx
Blog

Planuri pentru noul an şcolar

Dragi părinţi şi copii,

Noi, ca părinţi, simţim fiecare schimbare a copiilor noştri şi obervăm fiecare etapă a drumului lor: de la primii paşi, primele cuvinte, primii prieteni, primele reuşite şi dezamăgiri.

Septembrie este despre un nou început. Altul de fiecare dată. Vă mai amintiţi prima zi de şcoală în calitate de elevi? Prima zi de şcoală a copiilor dumneavoastră? Câte emoţii v-au încercat când aţi realizat că cei mici au devenit “oameni mari”, pregătiţi să înţeleagă viaţa, să descopere şi să se dezvolte. La început ghidaţi, apoi din ce în ce mai des pe cont propriu.

Anul acesta Theatre Acting Club este cu un pas mai aproape de vârsta şcolară. Se împlinesc 5 ani de la primul atelier de teatru în engleză. 5 ani în care am insuflat cursanţilor plăcerea de a învăţa limba engleză prin joacă. 5 ani de dezvoltare personală şi profesională continuă, în care ne mândrim cu peste 4800 de ore predate, peste 20 de tabere de engleză organizate şi mulţi, mulţi copii frumoşi pe care îi cunoaştem şi le urmărim evoluţia.

AGENDA NOULUI AN ŞCOLAR:
  • din 22 septembrie încep cursurile de improvizaţie în engleză pentru adolescenţi (15-17 ani): mai multe detalii;
  • tot pe 22 septembrie vă invităm cu drag la evenimentul de Bun Venit destinat copiilor şi părinţilor ce doresc să facă parte din clubul de teatru în engleză: ÎNSCRIERI;
  • din 25 septembrie încep primele module ale cursurilor de teatru în engleză pentru copii (8-10 ani şi 11-14 ani). Se lucrează în grupe de max. 10 cursanţi şi vă recomandăm să îi înscrieţi pe cei mici din timp: mai multe detalii;
  • pe 6 octombrie încep programele conversaţionale de engleză prin actorie, Act&Play: mai multe detalii;
  • pe 6 octombrie ne revedem cu micii actori (6-7 ani) la atelierele de actorie în engleză Little Actors: mai  multe detalii;
  • urmează vacanţa de iarnă cu tabere de engleză: mai multe detalii;

Începând cu anul acesta vom desfăşura lunar o serie de evenimente pentru părinţi prin care ne dorim să creăm o conexiune creativă între relaţiile părinte-copil. Revenim curând cu detalii. Până atunci, vă invităm să vă abonaţi la newsletter-ul nostru şi să vă alăturaţi comunităţii online.

Vă aşteptăm cu drag să ne cunoaştem şi să dezvoltăm comunitatea părinţilor care încurajează dezvoltarea personală prin teatru.

 

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter