fbpx
Jurnalul lui Shaby

Jurnal Online – De ce am fost răpit

shaby_teatru_in_englezaA trecut ceva vreme de când nu ne-am mai auzit, dar am avut o mulţime de lucruri de făcut. Printre repetiţiile de la teatru în engleză, de curând am primit un puzzle 3D care mi-a ocupat tot weekendul. A ieşit frumos într-un final, dar până şi Marius s-a chinuit puţin.

Mai nou am descoperit că îmi place să scriu, aşa că mi-am rezervat dreptul ca cel puţin o piesă din următoarea tură de spectacole să aibă semnătura mea. Mă mir cum de au fost de acord ăştia doi cu propunerea mea, că ei au câte ceva de comentat şi adăugat aproape tot timpul, dar bănuiesc că e vreun defect profesional. Ultima oară când le-am propus, mi-au spus că nu am citit suficiente poveşti încât să îmi formez un stil. Doar de două zile am avut nevoie pentru a-mi procura câteva cărţi de ficţiune, evident în limba engleză. Recunosc, m-au ajutat şi fetele de la Books Express cu recomandări, pentru că aşa sunt ele drăguţe. M-am tot gândit că o singură bibliotecă în living nu este suficientă, aşa că sunt în căutare de noi cărţi. Aştept sugestiile voastre şi aş fi tare bucuros să împărtăşesc cu voi din poveştile pe care le citesc.

Apropo de poveşti şi de cărţi, vă spuneam data trecută că în tabăra din iarnă am fost răpit. R Ă P I T!!! Vă întrebaţi de ce am fost răpit şi cine m-a răpit? În primul rând, vinovaţii sunt cei doi cu care locuiesc şi care m-au folosit ca material didactic. Mi-au promis că dacă mă las răpit mă vor lua cu ei şi la vară. Îi văd eu!

Toată treaba asta cu răpitul a avut şi părţile ei amuzante. A trebuit să stau ascuns aproape toată ziua, dar am profitat să mă relaxez şi să dorm puţin. Apoi, m-am distrat copios urmârindu-i pe cei mici cum se chinuiau ei să rezolve brain puzzle-uri şi să pună cap la cap indiciile pe care Marius le-a ascuns într-o poveste. Nu le-a fost uşor, dar distracţia a fost garantată. Abia aştept următoarele tabere de engleză.

… şi până data viitoare, vă salut cu drag,
Shaby
P.S. Ne vedem şi pe Instagram, Tumblr şi Facebook

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza