fbpx
Jurnalul lui Shaby

Jurnal Online – Ce tare e să fiu eu!

29 februarie, Luni.

shaby_pe_blogÎn primul rând vreau să ştiţi că nu este tocmai uşor să ţii un jurnal. În mod normal aş începe cu câteva detalii despre mine, dar am înţeles de la Evelina că este bine să laşi puţin loc pentru curiozitatea cititorilor. Nu ştiu ce crede ea despre ideea mea de a-mi face un jurnal online, dar eu am un singur motiv pentru care scriu. În iarnă am fost în tabăra de engleză. În prima mea tabără, dar am să vă povestesc mai multe într-un articol viitor. Eh, prietenii mei nu sunt toţi din Bucureşti şi cu greu ne găsim timp să ne vedem, de obicei în vacanţe. Ştiu că există Facebook şi WhatsApp şi că pot vorbi acolo cu ei, dar ni s-a părut foarte cool ideea de a ţine legătura cu ei pe blog. Şi uite aşa, ne-am creat conturi pe bloguri şi am început să scriem. Şi să povestim despre tot felul de lucruri. Despre şcoală, despre cum ne ocupăm timpul liber, pe unde mai mergem, ce filme am mai văzut şi ce cărţi am mai citit. Pe scurt, despre toate chestiile care ni se par nouă interesante.

Şi totuşi, vreau să vă spun câte ceva despre mine. Pentru cei care nu mă cunosc. Sunt Shaby şi am 12 ani. Merg des la cursurile de teatru în engleză şi sper că în curând voi avea şi eu un rol în piese, alături de ceilalţi copii. Marius zice că cel mai important rol al meu este să fiu mascota T.A.C.. Dacă el are impresia că am să ies pe stradă îmbrăcat în cine ştie ce minunăţii, se înşeală amarnic. Am văzut zilele trecute o mascotă de la un iaurt, avea un cap enorm pe care îl balansa dintr-o parte în alta, iar de câteva ori am crezut că se va împiedica în pantofii cu zece numere mai mari.

În orice caz, voi reveni pe blog ori de câte ori am puţin timp liber. Acum se apropie spectacolele şi îmi place să îi ajut pe băieţi cu recuzita. Ultima oară am făcut o mască pentru Darth Vader şi pentru V for Vendetta. Mă distrez fantastic.

… şi până data viitoare, vă salut cu drag,
Shaby

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza