fbpx
Blog

Invitaţie la atelierul de improvizaţie în engleză pentru adolescenţi

Strânge-ţi gaşca şi hai la impro! Pe 30 septembrie suntem bucuroşi să vă invităm la atelierul de improvizaţie în engleză. Dacă ai între 15 şi 17 ani te aşteptăm începând cu ora 11.00 AM la o oră de distracţie garantată.

De ce să participi?

  • pentru că îţi poţi face noi prieteni;
  • pentru că poţi veni împreună cu gaşca ta de prieteni şi, împreună, să faceţi un show de improvizaţie de zile mari;
  • pentru relaxare, după o săptămână de şcoală,  90 de minute de improvizaţie îţi oferă un boost de energie;
  • îţi poţi îmbunătăţi engleza;
  • poţi scăpa de trac şi te vom învăţa cum să te prezinţi în faţa unei audienţe;
  • îţi poţi pune în practică imaginaţia şi creativitatea. Încurajăm exprimarea liberă şi ideile bune.

Câteva instantanee de la primul spectacolul de improvizaţie în engleză al tinerilor actori de la Theatre Acting Club poţi vedea pe pagina noastră de Facebook. Au fost fenomenali, plini de creativitate şi cu energie debordantă.

Participarea la ora de improvizaţie în engleză din 30 septembrie este gratuită în limita a 20 de participanţi. Înscrie-te şi tu trimiţând un mail cu datele tale (nume complet, mail, telefon, vârsta) la adresa contact@teatruinengleza.ro sau un sms la numărul de telefon +40 720 251 642. Te aşteptăm cu drag!


Din 4 octombrie dăm startul unui nou modul. Cursurile de improvizaţie în engleză sunt structurate în ateliere distractive şi interactive menite să stimuleze imaginaţia şi creativitatea, dar şi reacţii pentru diferite evenimente din viaţa reală. La finalul fiecărui modul cursanţii vor putea susţine propriul lor show de improvizaţie în engleză, învăţând astfel să îşi controleze emoţiile şi limbajul non-verbal. Mai multe detalii poţi afla aici.

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza