fbpx
Blog

International Youth Theatre – 3 Days Online Workshops with Bruxelles

Dragilor, săptămâna viitoare mergem la Bruxelles, la prietenii noştri de la English Youth Theatre (EYT), şi vă invităm să parcurgem împreună această experienţă. Online, desigur, căci evenimentele din ultima perioadă ne obligă să rămânem în casă. Vestea bună este că putem profita de confortul casei să legăm noi prietenii şi să mai învăţăm câte ceva.

Vara trecută, Lynne şi Jake au fost invitaţii noştri într-una dintre taberele de engleză pe care le-am organizat. “There we joined in with the fun, and learned lots of new techniques and games!”, spune Jake în comunicarea către comunitatea EYT, comunitate din care a făcut parte şi Marius, în calitate de trainer.

Duminică ne-am revăzut cu ei şi am pus la cale un super program online pentru copiii din România şi Bruxelles pentru 14, 15 şi 16 aprilie 2020.

Iată la ce ne-am gândit:

În fiecare dimineaţă de la 11:00 la 11:30 vom avea o şedinţă “operaţională” cu toţi participanţii. Vom discuta pe scurt programul zilei şi vom împărţi cursanţii în grupe de lucru. Vor fi trei grupe, în fiecare grupă vor fi maxim 10 participanţi (5 din România, 5 din Bruxelles), iar de la 11:30 la 13:00 fiecare trainer va avea la dispoziţie 90 de minute pentru a-şi  susţine cursul. Grupele se vor desfăşura prin rotaţie, astfel încât fiecare cursant să poată la parte la grupa fiecărui trainer pe parcursul celor trei zile.

Lynne îi va învăţa interpretarea textelor dramatice și versuri, Jake va crea şi va edita video cu fiecare grupă în parte, iar cu Marius vor face improvizaţie, urmând ca pe seară, la ora 20:00 să ne revedem cu toate grupele şi timp de o oră să avem discuţii libere şi impresii despre subiectele abordate la amiază.

Detalii organizatorice:

  • în zilele de 14, 15, 16 aprilie începând cu ora 11:00 am
  • sunt 15 locuri libere pentru T.A.C. şi 15 locuri care vor fi ocupate de membrii EYT.
  • grupa de vârstă: 12-16 ani
  • taxă program: 150 RON pentru membrii T.A.C. sau 180 RON pentru non-membrii T.A.C. (redus de la 450 RON)
  • programul însumează un total de 9 ore de conversaţii şi exerciţii practice în limba engleză.
  • taxa se achită online până luni, 13 aprilie cel târziu.

Este o şansă grozavă pentru a face cunoştinţă cu studenţii EYT şi de a forma noi prietenii cu oameni care au preocupări comune cu noi. Îmi place foarte tare cum a prezentat Jake programul către studenţii lor şi am să las aici exact cuvintele lui: “since Marius used to work for EYT and was trained to teach by Lynne, you should consider these students to be your theatre cousins!”

Vă aşteptăm cu drag! Pentru înscrieri ne puteţi suna (0720 251 642) sau ne puteţi scrie pe mail – evelina@teatruinengleza.ro

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter