fbpx

Improv U – tabără de improvizaţie pentru adolescenţi (10 – 15 ani)

Improv U – tabără de improvizaţie pentru adolescenţi (10 – 15 ani)

O tabără de improvizaţie înainte de începerea unui an nou şcolar este totdeauna binevenită. Astfel că, în perioada 22 – 27 august organizăm cea de-a patra ediţie a taberelor de engleză din acest sezon.

Pentru că locurile în primele 3 ediţii s-au ocupat într-un timp foarte scurt, iată că finalul vacanţei face posibilă o nouă tabără de engleză pentru adolescenţii cu vârsta cuprinsă între 10 şi 15 ani.

Fiecare sesiune a atelierelor de improvizaţie din tabără va cuprinde elemente de introducere în arta improvizaţiei, secrete şi modalităţi prin care sunt create personajele, construcţii narative, astfel ca adolescenţii vor însuma peste 20 de ore de training pe parcursul celor 5 zile. La finalul taberei ei vor reuşi să construiască propriul lor show de impro cu noţiunile şi abilităţile dobândite pe parcurs.

Beneficiile improvizaţiei sunt multiple, cu aplicabilitate imediată în viaţa fiecăruia dintre noi. Atelierele de improvizaţie oferă un bun antrenament asupra dezvoltării capacităţii de ascultare, comunicare şi interrelaţionare, toate într-un spaţiu sigur al creaţiei, lipsit de etichetări şi evaluări.

Detalii şi modalitaţi de înscriere

  • cursul este susţinut de Marius Smîntînă, actor şi trainer acreditat internaţional LAMDA
  • atelierele se desfăşoară în limba engleză
  • locaţie: Sohodol, pensiune ****
  • număr participanţi – min. 10 – max. 14
  • vârsta minimă de participare: 10 ani împliniţi
  • fee: 1850 RON
  • pentru a rezerva un loc în tabăra de engleză este nevoie de achitarea la înscriere a avansului de 650 de lei. Preţul taberei poate fi achitat fie integral la înscriere, fie în două rate egale: prima rată până la data de 25 iulie 2021, a doua rată până la data de 15 august 2021.

Pentru înscriere sau informaţii suplimentare, vă rugăm să ne contactaţi:
Evelina Sturzu-Smîntînă – organizator, telefon 0720 251 642, e-mail evelina@teatruinengleza.ro

Share this post: