fbpx
Blog

De ce citesti? O initiativa Books Express

Prietenii nostri de la Books Express au initiat o campanie interesanta la care ne-am alaturat si noi cu drag. In interviul acordat, Marius ne spune de ce citeste si ce carte ne recomanda.

Ce poti sa ne spui despre tine?

Sunt fost actor al teatrului dramatic si in prezent trainer de teatru pentru Theatre Acting Club, un club conversational de teatru pentru copii si adolescenti cu predare in limba engleza.

De unde pasiunea pentru teatru?

De fapt este o pasiune pentru arta in general, pe care am descoperit-o inca din liceu, mai exact de pe la 16 ani. Tot de atunci am inceput sa cochetez si cu teatrul si sa urmez cursuri de formare profesionala in tara si in strainatate, iar in urma cu 3 ani m-am intors in Romania si am inceput colaborarea cu diverse centre de limbi straine, unde am reusit sa introduc conceptul de teatru in limba engleza. Intre timp am deschis THEATRE ACTING CLUB, un proiect ambitios, din dorinta de a aplica metodologia internationala in ceea ce priveste dezvoltarea personala a copiilor si adolescentilor intr-un mod pe cat de distractiv, pe atat de educativ, solicitant si interactiv.

De ce citesti?

De ce citesc? Pentru ca ma inspira. Pentru ca ma ajuta sa imi descopar noi aptitudini, sa mi le imbunatatesc pe cele deja existente  si sa acumulez cat mai multe informatii pe care sa le transpun in practica in cadrul orelor mele.

Care este ultima carte citita?

Pe langa alte carti de exercitii si metodologie, ultima carte citita, care are mai putina legatura cu Teatrul este Kane & Abel de Jeffrey Archer – o carte care mi-a aratat ca ambitia personala iti poate aduce castiguri de nebanuit si pe care o recomand.

Multumesc

Cu drag!

[su_box title=”Despre Kane & Abel de Jeffrey Archer” box_color=”#A82626″ radius=”0″]kane_abel_books-express

William Lowell Kane and Abel Rosnovski, one the son of a Boston millionaire, the other a penniless Polish immigrant. Two men, born on the same day, on opposite sides of the world, their paths destined to cross in their ruthless struggle to build a fortune.

An unputdownable story, spanning sixty years, of two powerful men linked by an all-consuming hatred, brought together by fate to save–and finally destroy–each other.

Jeffrey Archer was educated at Oxford University. He has served five years in Britain’s House of Commons and fourteen years in the House of Lords. All of his novels and short story collections–including And “Thereby Hangs a Tale, Paths of Glory” and “False Impression”–have been international bestselling books. Archer is married with two sons and lives in London and Cambridge.

Read more

[/su_box]

T.A.C.

logo_teatru_in_engleza

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza