fbpx
Blog improvizatie

Cursuri de improvizaţie pentru adulţi

Imprevizibilul te sperie? Învaţă să reacţionezi într-un mod creativ şi asertiv la cursurile de improvizaţie pentru adulţi.

Pe 22 februarie, adolescenţii de la T.A.C. au avut propriul lor spectacol de improvizaţie în engleză, după un modul de 15 ateliere. Au avut un succes incredibil, au ţinut sala “în priză” timp de 1h şi 20 min, iar finalul la scenă deschisă.  Cum au reuşit într-un timp atât de scurt să susţină un spectacol la nivel de profesionişti? Cum au reuşit să lucreze împreună?

De unde au avut inspiraţie? Este nevoie de talent?

Vestea bună este că în improvizaţie nu ai nevoie de talent, există câteva trucuri. Aceste trucuri sunt, în realitate, un set de reguli cu care vei lucra pe tot parcursul procesului de training, apoi în scenă şi viaţa de zi cu zi. Sunt simple, eficiente şi de impact. Pentru că o dată învăţate, vei descoperi că le vei putea aplica uşor în viaţa ta pentru a construi relaţii, încredere şi performanţă.

Este nevoie de curaj pentru a face improvizaţie?

Nu, ai nevoie doar de un trainer actor super bun care ştie şi un pic mai multă psihologie. Nu pentru că are o facultate de psihologie, ci pentru că este bombardat zilnic cu informaţii de la soţia lui, psiholog clinician … Că deh, improvizaţia nu este doar FUN, este şi dezvoltare personală. Iar Marius a învăţat că orice lucru făcut cu plăcere şi o găleată de distracţie, te scoate din zona de confort când nici nu-ţi dai seama. Aşa că, la primul atelier vom descoperi împreună lucrurile pe care vreţi să le reparaţi le îmbunătăţiţi la voi.

Eu nu vreau cursurile în engleză!!!

Nici noi, facem zilnic treaba asta şi aproape că am uitat româna. Glumim! Ştim că uneori, ajunşi la vârsta adultă, engleza poate fi un impediment. Aşa că nu forţăm nota, engleza o păstrăm pentru cei mici, copiii de la TAC.

Cu ce mă ajută improviaţia?

Well … ok, am zis fără engleză. Treaba e că noi improvizăm zilnic. În orice moment când apare o situaţie neaşteptată … bine, şi în momente mai puţin plăcute din care căutăm să “ne scoatem” victorioşi. Dar de ce să pierdem jumătate de zi gândindu-ne cum, când putem să o facem ca profesioniştii? Adică frumos, elegant şi fără duşmănii.

Iată ce au descoperit cercetătorii britanici! Dacă vii la improvizaţie:

 • te relaxezi după job, un fel de ţigara de după … te-ai prins?
 • readuci cortizolul în parametrii optimi, adică te distrezi şi eliberezi hormonii fericirii, adică reduci stresul;
 • îţi dezvolţi creativitatea, imaginaţia şi spontaneitatea;
 • umblăm la butoanele de încredere şi le reglăm cum trebuie;
 • înveţi să îţi controlezi vocea, emoţiile şi limbajul non-verbal;
 • vei cunoaşte oameni noi. Hei, dacă eşti anxios nu sta în casă. Dacă eşti super prietenos, adu-ţi şi prietenii cu tine. 
Aşa … coordonatele cursurilor de improvizaţie pentru adulţi:
 • grupe mici: 6-8 participanţi
 • începând cu 6 aprilie, o întâlnire pe săptămână, în fiecare luni, de la 19:00 la 21:00;
 • durata modulului: 15 sesiuni;
 • cost modul: 1875 RON pentru înscrierile până la 30 martie sau 2625 RON după 31 martie.
 • pentru rezervarea locului este necesar un avans de 150 RON. Avansul se scade apoi din preţul final şi nu este returnabil*
 • taxa modulului se achită integral, înainte de primul atelier;
 • locaţie: Strada Paris 45, demisol, zona Dorobanţi – Victoriei.

*excepţie făcând cazul în care nu se întruneşte numărul minim de participanţi şi anulăm modulul.

Modalităţi de înscriere:

Pentru înscrieri vă rugăm să completati formularul de mai jos sau să ne contactati pe adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numarul de telefon +40 720 251 642.

Nume*

Prenume*

Varsta*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii si conditiile


Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

Vă aşteptăm cu drag!

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter