fbpx
Cursuri improvizatie

Cursuri de improvizaţie în engleză

cursuri de improvizatie in englezaDin 20 februarie 2021 începem un nou modul de cursuri de teatru şi improvizaţie în engleză pentru adolescenţi, grupa Colors (15-17 ani). Timp de 13 ateliere cursanţii vor avea ocazia să îşi îmbunătăţească abilităţile de comunicare şi ascultare în engleză, să îşi dezvolte încrederea în sine, spontaneitatea şi lucrul în echipă. Cursurile de improvizaţie în engleză sunt structurate în ateliere distractive şi interactive menite să stimuleze imaginaţia şi creativitatea, dar şi reacţii pentru diferite evenimente din viaţa reală. La finalul fiecărui modul cursanţii vor putea susţine propriul lor show de teatru sau improvizaţie în engleză, învăţând astfel să îşi controleze emoţiile şi limbajul non-verbal.

Pentru grupele Discovery (8-10 ani) şi Kido (11-14 ani) coordonatele cursurilor de teatru sunt aici: http://teatruinengleza.ro/cursuri-de-teatru-in-engleza/

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe mail informaţii actualizate despre cursurile de improvizaţie în engleză pe care le organizăm!

Program
  • În fiecare sâmbătă, între orele 11.00 – 12.30 – nu mai sunt locuri libere dar te poţi înscrie pe lista de aşteptare
  • În fiecare sâmbătă, între orele 13.15 – 14.45 – mai sunt 2 locuri libere
Coordonate modul
  • durata unui modul este de 13 ateliere;
  • o întalnire pe săptămână*;
  • timp de desfăşurare: 90 minute;
  • cost modul: 845 RON (65 RON / şedinţă)

* exceptând vacanţele şcolare

Modalităţi de plată

Plata modulului se face fie integral la începutul modulului, fie în trei rate egale, prima rată la începutul modulului. Pentru cursanţii noi, rezervarea locului necesită achitarea unui avans de 150 RON, avansul nu este returnabil şi se scade din costul total al modulului.

Modalităţi de înscriere

Pentru înscrieri vă rugăm să completaţi formularul de mai jos sau să ne contactaţi pe adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numărul de telefon +40 720 251 642.

Nume*

Prenume*

Numele şi vârsta cursantului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

Locaţie: Strada Paris Nr. 45, Bucureşti, zona Victoriei – Dorobanţi

Vă aşteptăm cu drag!

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter