fbpx
Blog

Copilul tău în rolul principal – Workshop gratuit de teatru în engleză – 9 iunie

La început de vară, pe 9 iunie, vă aşteptăm împreună cu cei mici şi cei mari să participaţi la atelierul de teatru în engleză “Copilul tău în rolul principal“, începând cu ora 10.00, la sediul nostru din zona Dorobanţi – Piaţa Victoriei, Strada Paris Nr. 45.

Activităţile se vor desfăşura în funcţie de vârsta participanţilor, astfel:
  • 10:00 – 11:00 – Grupa 6-7 ani
  • 11:00 – 12:00 – Grupa 8-10 ani
  • 12:00 – 13:00 – Grupa 11-14 ani
Cine suntem?

Theatre Acting Club este un club de teatru în limba engleză la care pot participa toţi copiii, indiferent dacă au sau nu talent actoricesc. Pentru a face parte din grupele de cursanţi T.A.C., nu sunt necesare examene de admitere la actorie sau limba engleză. Pentru cei mai noi cursanţi abordăm exerciţii şi jocuri care sparg cu uşurinţă barierele şi îi introduc pe copii într-o atmosferă relaxată şi confortabilă.

În egală măsură, la Theatre Acting Club îi scoatem pe copii din zona lor de confort fără ca ei să realizeze efortul pe care îl susţin în acest sens şi doar respectând ritmul propriu de dezvoltare al acestora.

Ce facem?
  • exerciţii şi jocuri de actorie prin care îi provocăm pe copii la reuşite şi eşecuri pentru a îi ajuta să crească, adică ne vom distra cu jocuri de concentrare, memorie, echipă, motivare etc;
  • jocuri de creativitate şi imaginaţie;
  • jocuri de rol;
  • le oferim copiilor un mediu sigur în care pot explora, conversa în limba engleză şi în care îşi construiesc încrederea în ei înşişi.

Pentru înscriere vă rugăm să completaţi formularul de mai jos. Vă aşteptăm cu drag!

Nume*

Prenume*

Numele copilului*

Vârsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter