fbpx
Blog

Toamna se întorc personajele – atelier gratuit pe 22 septembrie

Dragi părinţi,

Încă puţin şi ne (re)vedem la cursurile T.A.C. Suntem bucuroşi să vă anunţăm că din 22 septembrie deschidem porţile din strada #Paris45 cu primul atelier din modulul de toamnă al cursurilor de improvizaţie pentru adolescenţi.

Tot sâmbătă, 22 septembrie, vă invităm cu drag la evenimentul de Bun Venit destinat copiilor şi părinţilor ce doresc să facă parte din clubul de teatru în engleză. Este un bun prilej de a ne cunoaşte, de a vă răspunde la întrebări şi de a ne distra cu sesiuni de ateliere demonstrative de actorie şi teatru în engleză.

Participarea este gratuită în limita a 12 locuri disponibile per sesiune. Aşadar, vă recomandăm să rezervaţi din timp un loc la evenimentul de deschidere al celui de-al cincilea an Theatre Acting Club, de altfel an aniversar. Pentru a rezerva un loc, vă rugăm să completaţi formularul de înscriere de mai jos sau să ne scrieţi pe contact@teatruinengleza.ro.

Agenda evenimentului de deschidere:

În urma participării la programele T.A.C., se va observa o creştere graduală a fluenţei în vorbirea limbii engleze. Copiii vor asocia limba engleză cu activităţi plăcute din educaţia lor şi vor fi capabili să interrelaţioneze cu uşurinţă şi să empatizeze cu ceilalţi. De altfel, vor reuşi să se elibereze de trac şi să performeze prin capacitatea de concentrare simultană pe minte, corp şi voce, iar creativitatea şi imaginaţia vor fi dezvoltate cu ajutorul pieselor de teatru în engleză scrise de ei sub coordonarea trainerului. Despre beneficiile programelor marca T.A.C. puteţi citi aici.

Formular de înscriere

Nume*

Prenume*

Numele copilului*

Vârsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

Vă aşteptăm cu drag!

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter