fbpx
Blog

Auditii de primavara pentru clubul Young Actors

UPDATE, 25 martie 2015: Dragi parinti, am avut solicitari pentru schimbarea datei de organizare a auditiilor, drept urmare va asteptam joi, 26 martie de la ora 19.00 sau cel tarziu joi, 2 aprilie de la ora 19.00 la prietenii nostri de la Books Express. In rest, pastram aceleasi coordonate prezentate mai jos.

Theatre Acting Club organizeaza sambata, 28 martie, auditii pentru cel de-al treilea modul al cursurilor conversationale de teatru in engleza pentru copii. Auditiile “Young Actors” reprezinta modalitatea de a intelege pasiunile copilului tau si de a stimula exprimarea emotiilor si situatiilor cu care se confrunta prin arta scenica.

Modulele “Young Actors” sunt structurate ca ateliere conversationale mentite sa incurajeze vorbirea in limba engleza si sa ofere copiilor un mediu de dezvoltare controlat, relaxant si distractiv. Pe parcursul unui modul de 10 saptamani vom contura impreuna o piesa de teatru in engleza plecand de la personajele favorite ale copiilor si ajungand la cele mai surprinzatoare intamplari.

Auditiile “Young Actors” sunt adresate copiilor cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, pornind de la un nivel mediu de vorbire si intelegere a limbii engleze.

afis_auditii_actorie_copii_martie

Cum poate deveni copilul tau membru al clubului Young Actors?

  1. Completeaza formularul de inscriere de mai jos. Inscrierea si participarea la auditii sunt gratuite.
  2. Descarca unul dintre textele de mai jos si incurajeaza-ti copilul sa il interpreteze in felul sau unic. ATENTIE! Pentru interviu nu este obligatoriu ca textul sa fie invatat pe de rost, dar reprezinta un avantaj.
  3. Asigura-te ca in caz de selectie copilul tau poate ajunge in fiecare joi de la ora 18.00 (pentru grupa Discovery – 8-10 ani) si de la 19.00 (pentru grupa Kido – 11-14 ani) la repetitii. Piesa finala o vom juca in weekendul 20-21 iunie, asa ca vom avea nevoie de copii determinati si parinti seriosi.

Mai multe detalii despre caracteristicile cursurilor si preturi: teatruinengleza.ro/cursuri-de-teatru-in-engleza/

Criterii de selectie:

  • pasiune pentru engleza si teatru;

Program auditii:

Sambata, 28 martie, incepand cu ora 11.00. Auditiile vor avea o durata de 60-90 de minute, in functie de numarul de copii inscrisi. Fiecare copil va sustine, in engleza, un scurt interviu cu Marius, trainerul coordonator al clubului, apoi ne vom distra impreuna cu jocuri in stilul nostru caracteristic. Rezultatul auditiilor il veti primi pe loc, dupa incheierea programului.

Locatia de desfasurare:  Books Express (Str. Gradistea Florestilor, nr. 17, Bucuresti) – harta

Inscrie-te si tu!

Completati formularul de mai jos sau contactati-ne la contact@teatruinengleza.ro sau +40 720 251 642

Nume*

Prenume*

Numele copilului*

Varsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Sunt de acord cu termenii si conditiile


Campurile marcate cu steluta (*) sunt obligatorii

Inscrierea si participarea la auditii sunt gratuite.

 

buton_descarca

Grupa Discovery (8-10 ani)
Grupa Kido (11 – 14 ani)

Mult succes, Echipa Theatre Acting Club


T.A.C.

logo_teatru_in_engleza

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza