Blog Cursuri

Ateliere de conversație în limba engleză

Începând cu 18 septembrie vom lansa un nou program marca T.A.C. pentru copiii cu vârste între 11 şi 14 ani, program ce însumează o serie de ateliere de conversaţie în limba engleză*.

ateliere de conversatie in limba englezaLa T.A.C. considerăm că studenţii noştri învaţă cel mai bine atunci când aplică teoria în practică. Programul English Through Acting oferă cursanţilor oportunitatea de a vorbi limba engleză într-un mediu interactiv şi dinamic, îmbunătăţindu-le astfel abilităţile conversaţionale. Fiecare atelier din cadrul programului include activităţi practice şi exerciţii de actorie menite să încurajeze exprimarea în limba engleză fără teamă de greşeli. Despre de ce este important să nu le cerem copiilor să depună eforturi suplimentare pentru a ieşi din zona de confort am punctat în interviul cu Marius Smîntînă, fondatorul Theatre Acting Club.

*Atelierele de conversație în engleză nu implică spectacole de teatru în engleză și nu sunt echivalente modulelor de teatru în engleză!

Benficii şi activităţi

În cadrul programului de comunicare, cursanţii îşi vor putea dezvolta vocabularul general al limbii engleze prin intermediul unor exerciţii de actorie menite să le vină în ajutor. De asemenea, cursanţii au oportunitatea de a îşi consolida încrederea în sine, de a lega noi prietenii, de a lucra în echipă şi de a învăţa să ia decizii pentru ei şi pentru ceilalţi.

Atelierele de conversaţie în limba engleză vin în completarea orelor de engleză de la şcoală, fixând astfel cunoştinţele acumulate. Activităţile sunt practice, copiii vor lucra atât individual cât şi în echipă.

Structura programului

Programul English Through Acting marca T.A.C. este împărţit în patru module tematice. Fiecare modul este împărţit în şase şedinţe a câte 60 de minute. Programul se desfăşoară în zilele de luni şi miercuri în intervalul orar 18.00 – 19.00, la sediul nostru din Strada Paris Nr. 45:

  1. You can be who you want to be – perioada: 18 septembrie – 23 octombrie, respectiv 20 septembrie – 25 octombrie;
  2. Act your way out – perioada: 13 noiembrie – 18 decembrie, respectiv 15 noiembrie – 20 decembrie;
  3. Behind the mask – perioada: 15 ianuarie – 26 februarie, respectiv 17 ianuarie – 7 martie;
  4. Comedia d’ell Arte – perioada 16 aprilie – 21 mai, respectiv 11 aprilie – 16 mai.
Preţ şi modalităţi de înscriere

Pentru rezervarea locului este nevoie de completarea formularului de înscriere de mai jos şi de achitarea în avans a taxei de curs. Taxa unui modul tematic de 6 şedinţe este de 250 de lei.

Dacă vă putem ajuta cu informaţii suplimenatre, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numărul de telefon +40 720 251 642. Vă aşteptăm cu drag!

Prenumele şi numele părintelui*

Prenumele copilului*

Vârsta copilului*

Adresa de mail*

Telefon*

Program dorit*

Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

T.A.C.

logo_teatru_in_engleza

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza