fbpx

Act&Play – club de conversație în limba engleză

Act&Play – club de conversație în limba engleză

Act&Play este adresat copiilor cu vârste între 8-10 ani si 11 şi 14 ani. Programul însumează o serie de ateliere de conversaţie în limba engleză*.

ateliere de conversatie in limba englezaLa T.A.C. considerăm că studenţii noştri învaţă cel mai bine atunci când aplică teoria în practică. Programul Act&Play oferă cursanţilor oportunitatea de a vorbi limba engleză într-un mediu interactiv şi dinamic, îmbunătăţindu-le astfel abilităţile conversaţionale.

Fiecare atelier din cadrul programului include activităţi practice şi exerciţii de actorie menite să încurajeze exprimarea în limba engleză fără teamă de greşeli.

Despre de ce este important să nu le cerem copiilor să depună eforturi suplimentare pentru a ieşi din zona de confort am punctat în interviul cu Marius Smîntînă, fondatorul Theatre Acting Club.

*Atelierele de conversație în engleză nu implică spectacole de teatru în engleză și nu sunt echivalente modulelor de teatru în engleză!

Coordonatele programului
 • Act&Play se desfăşoară la sediul nostru din Strada Paris Nr. 45, sâmbăta  după următorul program:
  • grupa Discovery (8-10 ani): în intervalul orar 15.00 – 16.00;
  • grupa Kido (11-14 ani): în intervalul orar 16.15 – 17.15;
  • o şedinţă pe săptămână;
  • min. 5 – max. 10 participanţi;
  • atelierele încep din 24 octombrie.
Preţ şi modalităţi de înscriere

Pentru rezervarea locului este nevoie de completarea formularului de înscriere de mai jos. Taxa de participare este de 300 RON (include 6 şedinţe). 

Dacă vă putem ajuta cu informaţii suplimenatre, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro sau la numărul de telefon +40 720 251 642. Vă aşteptăm cu drag!

  Prenumele şi numele părintelui*

  Prenumele copilului*

  Vârsta copilului*

  Adresa de mail*

  Telefon*

  Sunt de acord cu termenii şi condiţiile


  Câmpurile marcate cu steluţă (*) sunt obligatorii

  Benficii şi activităţi

  În cadrul programului de comunicare, cursanţii îşi vor putea dezvolta vocabularul general al limbii engleze prin intermediul unor exerciţii de actorie menite să le vină în ajutor. De asemenea, cursanţii au oportunitatea de a îşi consolida încrederea în sine, de a lega noi prietenii, de a lucra în echipă şi de a învăţa să ia decizii pentru ei şi pentru ceilalţi.

  Atelierele de conversaţie în limba engleză vin în completarea orelor de engleză de la şcoală, fixând astfel cunoştinţele acumulate. Activităţile sunt practice, copiii vor lucra atât individual cât şi în echipă.

  Care este diferenţa dintre cursurile de teatru în engleză şi atelierele conversaţionale?
  Atelierele conversaţionale At&Play pun accentul pe practicarea limbii engleze, într-un mediu distractiv ce implică jocuri şi exerciţii de actorie. Am ales să lansăm acest program pentru copiii care îşi doresc să îşi exerseze engleza într-un mod relaxant, fără teme şi temeri. În schimb, cursurile de teatru în engleză înseamnă dezvoltare personală, implicare şi responsabilitate. La încheierea celor 10 şedinţe, copiii au oportunitatea de a juca piesa de teatru în engleză la care au lucrat împreună cu trainerul lor, pe scena unui teatru partener din Bucureşti, iar prietenii, familia, colegii de la şcoala pot face astfel parte din public. Apasă aici pentru interviul complet