fbpx
Blog

Amintiri din tabăra de engleză

Vara aceasta ne-am distrat copios şi cu siguranţă avem ce să vă povestim din tabăra de engleză. Pe 21 iunie 2015 am dat startul primei ediţii Creative Summer Camp şi timp de o săptămână ne-am mutat activităţile de teatru în engleză şi creaţie într-un peisaj superb, la Moeciu de Sus. A urmat apoi şi cea de-a doua ediţie din 12-17 iulie, la fel de antrenantă şi plină de ateliere distractive şi educative. Copiii s-au simţit minunat, majoritatea timpului l-au petrecut afară – atât cât vremea ne-a permis, au creat noi prietenii, iar entuziasmul şi energia lor ne-au molipsit şi pe noi şi nu de puţine ori ne-am implicat în activităţile lor în calitate de coechipieri.

Am deschis înscrierile pentru Creative Summer Camps 2016

tabara_de_engleza_moeciu_peisaj_1
Moeciu de Sus în câteva imagini

Programul celor două tabere a fost organizat în aşa fel încât copiii au avut şansa să profite din plin de aerul curat de munte, să îşi activeze imaginaţia şi creativitatea, să îşi dezvolte încrederea în sine, spiritul de echipă şi abilităţile de leadership. Fiind o tabără tematică, atelierele s-au desfăşurat în limba engleză, îmbunătăţind astfel nivelul de înţelegere şi comunicare în această limbă, dar şi nivelul de cunoştinţe generale. Fiecare zi a taberei începea cu înviorarea de dimineaţă, pe platoul din faţa pensiunii şi era urmată de un mic dejun copios. Gazdele pensiunii au fost foarte răbdătoare şi înţelegătoare iar meniul oferit copiilor a fost stabilit de un medic nutritionist.

Duminică, imediat după ce ne-am cazat, am organizat câteva jocuri de cunoaştere şi bun venit.

tabara_de_engleza_activitati_de_cunoastere_inviorare_2
Jocuri de cunoaştere şi înviorarea de dimineaţă.

Săptămâna a început cu o scurtî introducere în tehnicile de improvizaţie şi câteva exerciţii de acomodare cu activităţile din cadrul atelierului de teatru în engleză. La atelierul de creaţie obiectivele au fost asemănătoare: identificarea echipelor, formarea identităţii echipelor şi comunicarea în echipă.

tabara_de_engleza_improvizatie_formare_echipe_3

Şi pentru că spaţiul ne-a permis, am hotărât să profităm din plin şi să ne distăm cu jocuri de teambuilding. De departe preferatul copiilor a fost dodgeball cu hârtie igienică.

tabara_de_engleza_activitati_in_aer_liber_4

În zilele următoare le-am provocat creativitatea şi imaginaţia. La teatru au improvizat situaţii din viaţă, într-o staţie imaginară de autobuz, iar la creaţie au avut de pictat pânze enorme, folosindu-se doar de mâini.

tabara_de_engleza_atelier_de_teatru_actorie_creatie_5

În timpul liber am organizat drumeţii şi ne-am bucurat de peisajele frumoase ale Moeciului. În plimbarea noastră ne-am întâlnit şi cu un măgăruş încăpăţânat, dar cu care ne-am împrietenit imediat.

tabara_de_engleza_drumetii_in_aer_liber_6

În ultima seară ne-am delectat cu scenete de teatru în engleză, rezultatele atelierelor de improvizaţie din timpul sâptâmânii şi am încheiat cu o cântare în jurul focului de tabără.

tabara_de_engleza_atelier_actorie_7

Vineri, în drumul nostru spre Bucureşti, am vizitat castelul Bran -în prima ediţie – şi Cetatea Rasnov – în ediţia a doua.

tabara_de_engleza

Mai multe imagini din Editia I puteţi vedea aici, iar din Ediţia a II-a Creative Summer Camp aici.

Două tabere în care energia pozitivă a preluat conducerea şi de care ne vom aduce aminte cu drag ori de câte ori vom privi imaginile.

… şi până data viitoare, vă salutăm cu drag!
Echipa T.A.C.

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza