fbpx
Blog

5 paşi spre reprezentaţia finală. Din 28 noiembrie începem al doilea modul al cursurilor de teatru pentru copii

Iată-ne ajunşi la cel de-al 7-lea atelier de teatru pentru copii din primul modul. Actorii T.A.C. şi-au primit deja replicile, unii dintre ei chiar piesa finală şi uşor, uşor ne îndreptăm spre primul spectacol de anul acesta. Emoţiile încep să apară, la fel cum şi dorinţa celor mici de a învăţa să le controleze.

Totul este însă mai simplu când faci ce-ţi place. Personajele alese chiar de copii, le crează acestora confortul şi naturaleţea necesare pentru a juca pe scena unui teatru, în faţa unui public.

Din 28 noiembrie dăm start celui de-al doilea modul al cursurilor de teatru în engleză. Cum se desfăşoară un modul marca T.A.C.?

  • începem prin a cunoaşte membrii echipei şi propriile reacţii.
  • cu ajutorul exerciţiilor de teatru şi improvizaţie învăţăm şi ne perfecţionăm cunoştinţele. Este o modalitate prietenoasă prin care copiii ies din zona de confort, făcând paşi spre o dezvoltare emoţională echilibrată.
  • ne alegem personajele şi lucrăm cu ele. Fie avem personaje favorite inspirate din cărţi, filme şi desene, fie ne lăsăm conduşi de imaginaţie şi ne bucurăm de personaje unice.
  • împreună punem bazele piesei de teatru în engleză: stabilim povestea fiecărui personaj, relaţiile dintre personaje şi scopurile acestora. În felul acesta, trainerii vor putea scrie piesa de teatru în acord cu ideile şi preferinţele copiilor.
  • la finalul fiecărui modul, copiii vor avea reprezentaţia piesei de teatru în engleză la care au muncit timp de 10 şedinţe.

Cursurile T.A.C. sunt coordonate de actori profesionişti, cu experienţă internaţională în lucrul cu copiii.

Dacă îţi doreşti pentru copilul tău un mediu prietenos prin care îşi poate dezvolta abilităţile personale, te invităm să te alături comunităţii noastre. Al doilea modul al cursurilor începe pe 28 noiembrie.

De ce este important să îţi înscrii copilul la începutul modulului? Desigur, noi ţinem înscrierile deschise pe parcursul întregului an, îţi poţi aduce astfel oricând îţi permite programul copilul la cursurile T.A.C.. Recomandarea nostră este să îl înscrii pe copil încă de la începutul unui modul pentru a beneficia de întreg programul de dezvoltare prin teatru şi pentru a parcurge toţi paşii prezentaţi mai sus. Pentru Theatre Acting Club, fiecare an şcolar înseamnă trei module de cursuri de teatru pentru copii. Piesele T.A.C. sunt unice şi nu le poţi găsi pe net.

Suntem bucuroşi să îţi răspundem la întrebări şi să îţi oferim mai multe detalii despre cursurile noastre. Dacă doreşti să ne cunoşti, scrie-ne la adresa de mail evelina@teatruinengleza.ro.  Mai multe detalii despre cursurile de teatru pentru copii, poţi afla de aici.

Abonează-te la newsletterul nostru pentru a primi pe mail informaţii actualizate despre programele Theatre Acting Club! Urmăreşte şi pagina noastră de Facebook pentru a afla noutăţile!

Locaţie: Strada Paris Nr. 45, Bucureşti, zona Victoriei – Dorobanţi

 

Certificare trainer

london_academy_of_music_and_dramatic_arts

Evenimente la T.A.C.

Abonează-te la newsletter

Locaţie T.A.C.

locatie teatru in engleza